Winterconcert - West Side Story

In 2020 is het dertig jaar geleden dat de Amerikaanse componist en dirigent Leonard Bernstein is overleden. Het is een uitgelezen moment om hem te herdenken met werk uit zijn schitterende musical West Side Story. Ook deze keer zal onze tenor Jeysson Estrella Diaz het beste van zichzelf geven, samen met sopraan Nadège Claessens. Onze dirigent Dirk Wambacq bewerkte de bekendste songs voor ons harmonieorkest.

Verder brengen Dirk Wambacq en onze harmonie werk van onder meer Gioacchino Rossini (Tancredi) en Ludwig von Beethoven (York'scher Mars). Joke Vekemans (hobo) en Renke De Vos (dwarsfluit) brengen het bekende Flower Duet (uit Lakmé) van Léo Delibes.

Na ons concert is er nog tijd voor een babbeltje met een drankje in ons gezellig praatcafé. Afspraak in sporthal De Steenberg (Spechtenlaan) in Moorsel, op zaterdag 8 of zondag 9 februari, telkens om 19u30. Deuren open om 18u45.

Prijs: VVK € 8 – kassa € 10 (-12 gratis). Kaarten verkrijgbaar in De Steenberg, bij de muzikanten en bestuursleden.

afbeelding geen.jpg

Kerkconcert en Mosselen & Steak

Naar jaarlijkse traditie speelt onze harmonie op zaterdag 12 oktober 2019 om 19u30 haar kerkconcert in de Sint-Jozefskerk te Moorsel. Onder leiding van Dirk Wambacq spelen zij onder meer Ouverture To Carmen, La Vita è Bella, Singin' In The Rain en Don't Cry For Me Argentina. De toegang is gratis.

Vooraf (vanaf 17u) of nadien kan je terecht in de parochiezaal voor een portie mosselen of een malse steak. Dat laatste kan ook nog zondagmiddag (van 11u tot 14u)

afbeelding .png

Feestelijk Winterconcert - 100 jaar!

In 2019 blaast onze harmonie honderd kaarsjes uit. Dat wordt gevierd met een feestelijk Winterconcert op zaterdag 9 en zondag 10 februari, telkens om 19u30 in sporthal De Steenberg.

Voor de liefhebbers van klassieke muziek brengt de harmonie voor u de ouverture uit La Belle Hélène van Jacques Offenbach en de Slavische Dans nr.3 van Antonin Dvorak. Onze dirigent Dirk Wambacq componeerde het uitdagende werk A Small Town in The Great War. Lander Rits vertolkt Sax in The City van Alain Crepin. De songs This is Me (uit de film The Greatest Showman) en Just Give Me A Reason van Pink worden gezongen door Poom en Paak Kormongkolkul en Hanne Vekemans. Popmuziek komt ook aan bod met hits van Michael Jackson, Lady Gaga en Alvaro Soler. Na het concert kan u met ons meevieren in ons gezellig praatcafé.

Prijs: VVK € 8 – kassa € 10 (kinderen -12 gratis). Kaarten verkrijgbaar in De Steenberg, bij de muzikanten en bestuursleden.

afbeelding .png