Winterconcert - 13 & 14 februari 2016

Het jaarlijkse hoogtepunt komt er met rasse schreden aan. Om 18u45 openen we de deuren en drie kwartier laten geven dirigent Dirk Wambacq en onze muzikanten zich volledig om u te laten genieten van een prachtconcert.

Passeren onder meer de revue: La Grande Parata van Marco Marzi, Il Finto Stanislao van Verdi en De Olifant uit Dierencarnaval van Saint-Saens. Na de pauze brengt Moorselenaar Manfred Unterreiner een ode aan Frank Sinatra maar ook Michael Jackson en Amy Winehouse worden geëerd.

Omdat het Valentijnsweekend is voorzien we nog een kleine attentie. Geen enkele reden dus om thuis te blijven. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de muzikanten, de bestuursleden en in de cafétaria van De Steenberg.

afbeelding affiche_wico2016.png

gepost op 2016-01-23 16:17:23 door Geert R