Kerkconcert - Mosselen & Steak

Onder de noemer 'Moorsel got talent' spelen we op 8 oktober ons jaarlijks kerkconcert. Onder leiding van onze dirigent Dirk Wambacq zullen enkele van onze muzikanten hun bijzondere talenten tonen. Zo zal Joke Vekemans solo de hobo voor haar rekening nemen in Fantaisie van Robert Clérisse, Roeland Wambacq de hoorn tijdens de Nocturno van Franz Strauss en César Fernandez Reyes bespeelt de viool solo in La Muerte del Angel van Astor Piazzolla. Kersvers gediplomeerd tenor Jeysson Estrelle Diaz zal het beste van zichzelf geven tijdens het Concert Aria van Mozart. Iedereen welkom, gratis inkom.

Voor of na het concert (en ook op zondagmiddag) kan u de beste mosselen of de malste steak verorberen in de parochiezaal naast de kerk, Moorselstraat (ook kinderporties).

Kerkconcert: zaterdag 8 oktober om 19.30u

Mosselen & steak: zaterdag 8 oktober vanaf 17u en zondag 9 oktober vanaf 11u tot 14u

afbeelding 2016Keco.PNG

gepost op 2016-09-30 20:55:03 door Geert R