Kerkconcert en mossel- en steakrestaurant

Ons jaarlijks kerkconcert heeft plaats op zaterdag 13 oktober om 19u30 onder de noemer ‘Een klein dorp in de Groote Oorlog’. Op een muzikale manier herdenken we het einde van deze oorlog. Daarvoor diepte dirigent Dirk Wambacq het nummer Ons dorp (1965) van de Moorselse componist Victor Heymans op, en herwerkte het. Dirk Wambacq componeerde ook het nieuwe werk A Small Town in 'The Great War'. Het verhaalt het verloop van de Eerste Wereldoorlog zoals beschreven in het boek ‘De grote oorlog en een klein dorp (Moorsel 1914-1918)’ van onze muzikant Johan Van De Velde. De primeur kan je horen in de Sint-Jozefskerk in Moorsel.

Vooraf of nadien kan je terecht in de parochiezaal voor een portie mosselen of een malse steak. Ook op zondag (van 11u tot 14u) kan er gesmuld worden.

afbeelding 2018affichekerkconcert.PNG

gepost op 2018-10-01 16:49:12 door Geert Rits