Feestelijk Winterconcert - 100 jaar!

In 2019 blaast onze harmonie honderd kaarsjes uit. Dat wordt gevierd met een feestelijk Winterconcert op zaterdag 9 en zondag 10 februari, telkens om 19u30 in sporthal De Steenberg.

Voor de liefhebbers van klassieke muziek brengt de harmonie voor u de ouverture uit La Belle Hélène van Jacques Offenbach en de Slavische Dans nr.3 van Antonin Dvorak. Onze dirigent Dirk Wambacq componeerde het uitdagende werk A Small Town in The Great War. Lander Rits vertolkt Sax in The City van Alain Crepin. De songs This is Me (uit de film The Greatest Showman) en Just Give Me A Reason van Pink worden gezongen door Poom en Paak Kormongkolkul en Hanne Vekemans. Popmuziek komt ook aan bod met hits van Michael Jackson, Lady Gaga en Alvaro Soler. Na het concert kan u met ons meevieren in ons gezellig praatcafé.

Prijs: VVK € 8 – kassa € 10 (kinderen -12 gratis). Kaarten verkrijgbaar in De Steenberg, bij de muzikanten en bestuursleden.

afbeelding .png

gepost op 2019-01-11 15:40:39 door GR