Winterconcert - West Side Story

In 2020 is het dertig jaar geleden dat de Amerikaanse componist en dirigent Leonard Bernstein is overleden. Het is een uitgelezen moment om hem te herdenken met werk uit zijn schitterende musical West Side Story. Ook deze keer zal onze tenor Jeysson Estrella Diaz het beste van zichzelf geven, samen met sopraan Nadège Claessens. Onze dirigent Dirk Wambacq bewerkte de bekendste songs voor ons harmonieorkest.

Verder brengen Dirk Wambacq en onze harmonie werk van onder meer Gioacchino Rossini (Tancredi) en Ludwig von Beethoven (York'scher Mars). Joke Vekemans (hobo) en Renke De Vos (dwarsfluit) brengen het bekende Flower Duet (uit Lakmé) van Léo Delibes.

Na ons concert is er nog tijd voor een babbeltje met een drankje in ons gezellig praatcafé. Afspraak in sporthal De Steenberg (Spechtenlaan) in Moorsel, op zaterdag 8 of zondag 9 februari, telkens om 19u30. Deuren open om 18u45.

Prijs: VVK € 8 – kassa € 10 (-12 gratis). Kaarten verkrijgbaar in De Steenberg, bij de muzikanten en bestuursleden.

afbeelding geen.jpg

gepost op 2020-01-13 20:06:59 door Geert Rits